Kıkırdak Çorbası

Konusu 'Çorbalar' forumundadır ve NILBERA tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : NILBERA
  1. NILBERA

    NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    6.271
    Beğenildi:
    82
    Ödül Puanları:
    153
    Et suyunu kaynatıp, erişteyi ekleyin.
    10 dakika pişirip, tencereyi ateşten indirin.
    Ayrı bir tencerede 1 çorba kaşığı un, 1 yumurta ve süzme yoğurdu boza kıvanına gelinceye kadar çırpın.
    Karışımı kısık ateşte kaynatın ve tuz serpin.
    Kıkırdak için 1 yumurta, biraz tuz ve kalan unla katı bir hamur yoğurun.
    Hamuru rulo şelinde sarın.
    Küçük üçgenler kesip, bol tereyağda kavurun.
    Erişteli et suyu ile boza kıvamındaki karışımı birleştirip, pişirin.
    Kıkırdakları ekleyip, nane ile süsleyerek servis yapın.