Kimyon

Konusu 'Baharatlar' forumundadır ve yaren_76 tarafından 29 Haziran 2008 başlatılmıştır.

    29 Haziran 2008
    Konu Sahibi : yaren_76
  1. yaren_76

    yaren_76 mareşal Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    2.069
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    148
    Kimyon : Genel olarak toz halinde kullanılmaktadır. Türk mutfağında, köftelerde, bazı et yemeklerinde ve sucuk yapımında kullanılır.
     
  2. 7 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : yaren_76
  3. newness

    newness Aktif Üye Üye

    Katılım:
    22 Mart 2010
    Mesajlar:
    57
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    Vücuda giren radyosunu attığı iddia ediliyordu bir zamanlar.
     
  4. 7 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : yaren_76
  5. newness

    newness Aktif Üye Üye

    Katılım:
    22 Mart 2010
    Mesajlar:
    57
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    Köri nin içinde de bulunur.
     
  6. 7 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : yaren_76
  7. devrimc66

    devrimc66 Yeni Üye Üye

    Katılım:
    17 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    3.854
    Beğenildi:
    8
    Ödül Puanları:
    0
    bütün baharatlar icin aslinda ayri ayri topik acmaya gerek yok..bütün baharatlari ayni topikte derleyip faydalarini yan etkilerini yazsak daha iyi olur .yani bu benim görüsüm...
     
  8. 17 Haziran 2010
    Konu Sahibi : yaren_76
  9. ozde-01

    ozde-01 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    753
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    Özellikle kısır, mercimek köftesi, patates köftesi, fellah köfte ve patates salatasına çok yakışıyor.