Kir Pidesi

Konusu 'Ekmekler&Pideler' forumundadır ve Elif tarafından 9 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    9 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.653
    Beğenildi:
    5.191
    Ödül Puanları:
    438
    Soğanları çok küçük kıyın . Biraz sıvıyağ katarak kokusu gidene kadar kavurun. Daha sonra yine çok küçük kıydığınız mantarları ekleyip iyice kavurun. Tuzunu, karabiberini, pul biberini ekleyin.Fırından aldığınız ekmek hamurlarını portakal büyüklüğünde yumaklayıp açın. Açtığınız hamurlar ne çok ince ne de çok kalın olsun. Daha sonra bu hamurları yağsız tavada orta ateşte pişirin. Pişirdiğiniz hamurların sadece içini yağlayın. İçine daha önceden hazırladığımız mantarı koyup dürüm yaparak servis edin.