Kiremitte Levrek Balığı

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve Elif tarafından 31 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    31 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.653
    Beğenildi:
    5.191
    Ödül Puanları:
    438
    Balıkları temizleyip, iyice yıkadıkıtan sonra tuzlayarak 10 dakika kadar dinlendirin. Temiz kíremetin üzerine tereyağı sürüp fırında kızdırın, balığı üzerine yerleştirin.
    Soğan ve maydanozu ince ince kıyarak, tuz ve beyazbiberle birlikte mutfak robotunda karıştırın. Hazırladığınız karışımı balığın üzerine sürerek 200 derece ısıdaki fırına verin. Fırında 15-20 dakika pişirdiğiniz balığın üzerine beyaz şarap dökerek servis yapın.