Kırmızı Biber Nasıl Dondurulur

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve EU2 tarafından 21 Ağustos 2008 başlatılmıştır.

    21 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : EU2
  1. EU2

    EU2 Guest

    Şuana kadar kırmızı biberi dondurup daha sonra da tadında bir değişiklik olmadan kullananız var mı kızlar ? Yardımcı olurmusunuz acaba mirmirmirmir
     
  2. 21 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : EU2
  3. EU3

    EU3 Guest

    evet cnm .. yıkayıp kurumasını beklyeip donduruyorum tatında hiç bi değşim yok çok lezzetli oluyor ..
    çıkardıktan sonra sıcak suda çözüp içini oyup dolduruyorum...
     
  4. 21 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : EU2
  5. EU2

    EU2 Guest

    Ben dolma sevmem pek...Sirkeli salatasını çok leziz buluyorum.O yüzden dondurmak istiyorum canım .Bilgi için çok saol.Dediğin gibi yıkayıp kuruttuktan sonra donduracağım. :)
     
  6. 21 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : EU2
  7. Hallelujah

    Hallelujah Aktif Üye Üye

    Katılım:
    20 Haziran 2008
    Mesajlar:
    330
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    salatalar için kırmızı biberi ve patlıcanı közleyip,kabuklarını soyuyorum,öyle koyuyorum dondurucuya.
     
  8. 22 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : EU2
  9. sinyora

    sinyora Popüler Üye Üye

    Katılım:
    20 Kasım 2006
    Mesajlar:
    579
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    108
    yaa bende yapmak istiyorum onu ecebe buzluktamı daha iyi oluyor yoksa
    çubuk krakerin dediği gibi kavanozdamı,kavanozsa saklamanınölçüleri nedir çubuk kraker
    ne kadar sirke ve sarımsak koyulacak?
     
  10. 25 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : EU2
  11. BarbunyaPilaki

    BarbunyaPilaki Popüler Üye Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    827
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    108
    pende poison girl ve çubuk kraker arkadaşlarım gibi patlıcan ile beraber közleyip kabuğunu soyup buzluğa koyuyorum
     
  12. 25 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : EU2
  13. Apple

    Apple Popüler Üye Üye

    Katılım:
    29 Ekim 2007
    Mesajlar:
    461
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    108
    canım kırmızı biberleri közle fırında yada mikrodalgada yada mangalda nasıl istersen sonra kabularını soy suya tut çekirdeklerinden temizle poşetlere koy buzluğa at.bu kadar yani.daha dün anneme yaptık 3 kilo
     
  14. 25 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : EU2
  15. AskKirintisi

    AskKirintisi Popüler Üye Üye

    Katılım:
    17 Eylül 2007
    Mesajlar:
    4.817
    Beğenildi:
    20
    Ödül Puanları:
    108
    Buzluktakinin tadı iğrenç oluyor.
    Kavanozda yaptım ben geçen yıl, çok güzel oluyor ve 1-2 yıl hiç bozulmuyor.
     
  16. 25 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : EU2
  17. ecemiz

    ecemiz Aktif Üye Üye

    Katılım:
    3 Nisan 2008
    Mesajlar:
    235
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    nasıl yaptın canım kavanozda?
     
  18. 25 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : EU2
  19. PurpleRain

    PurpleRain what if i'm the bad guy? Üye

    Katılım:
    29 Ocak 2008
    Mesajlar:
    8.294
    Beğenildi:
    7
    Ödül Puanları:
    146
    ben yıkadım, kuruladım, buzdolabı poşetine koyup dondurdum, hata mı yaptım???