kırmızı biberli tarator

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve sassygirll tarafından 14 Ağustos 2010 başlatılmıştır.

    14 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : sassygirll
  1. sassygirll

    sassygirll Yeni Üye Üye

    Katılım:
    12 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    618
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    kırmızı biber turşumuz bizim buzdolabının vazgeçilmezlerinden fırında közledikten sonra bile buzdolabı poşetinde dondurucuda saklayabiliyoruz çok kolay bir meze hazırda kırmızı biberiniz varsa fazla zahmet vermez sizede:)



    1 kase süzme yogurt
    5 közlenmiş kırmızı biber
    5 yeşil sogan
    1 tutam dere otu
    2 dal sarımsak
    tuz
    zeytin yagı

    Karıştırma kabına 1 kase süzme yogurdu alın çırpma teliyle karıştırın sarımsagı,dereotunu,yeşil soganı ince ince kesin közlenmiş kırmızı biberleri de ince olarak kesin ve malzemelerimizin hepsini karıştırma kabına ilave edin daha sonra üzerine zeytinyagı ve tuzu ilave edin bir süre buzdolabında beklettikten sonra servise hazır afiyet olsun
     
  2. 15 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : sassygirll
  3. oyapapatya

    oyapapatya Guru Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2006
    Mesajlar:
    452
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    306
    köz k.biber tutkunuyum ve deneyeceğim tşk ederim
     
  4. 15 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : sassygirll
  5. sassygirll

    sassygirll Yeni Üye Üye

    Katılım:
    12 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    618
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    rica ederim
     
  6. 27 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : sassygirll
  7. Malteser

    Malteser Aktif Üye Pro Üye

    Katılım:
    23 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    204
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    41
    aynen. :)
    sagol cnm
     
  8. 27 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : sassygirll
  9. sassygirll

    sassygirll Yeni Üye Üye

    Katılım:
    12 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    618
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    afiyet olsun
     
  10. 28 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : sassygirll
  11. BAYLEMUR

    BAYLEMUR Aktif Üye Üye

    Katılım:
    17 Haziran 2010
    Mesajlar:
    1.615
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    61
    bende kıs ıcın kozlenmıs kırmızı bıber dolaba atıyorum.buzunu cozdurdukten sonra uzerıne zeytınyag sarımsak tuz dokup et yemeklerının yanında muhtesem olyo sıddetle tavsıye olunur
     
  12. 28 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : sassygirll
  13. sassygirll

    sassygirll Yeni Üye Üye

    Katılım:
    12 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    618
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    buzdolabına koymana gerek yokki biz onun tursusunu yapıyoruz kırmızı biberi közledikten sonra kabugunu soy küçük küçük doğra soguduktan sonra kavanoza koy yagını tuzunu sarımsagını koy dolapta beklesin bu kadar basit:teytey: