Kırmızı Havyarlı Penne Makarna

Konusu 'Makarnalar' forumundadır ve Elif tarafından 8 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    8 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.663
    Beğenildi:
    5.193
    Ödül Puanları:
    438
    Penne makarnayı dişe biraz sert gelecek şekilde haşlayın. Ateşten indirip hemen süzün.
    Diğer taraftan bir kaba zeytinyağını koyun. Üzerine çok ince doğranmış iki diş sarımsağı atın, tuzunu ekleyin ve 1 dakika kadar çok kısık ateşte pişirin. Sarımsakların beyazlığını kaybetmemesine dikkat edin. Sonra penne makarnayı tencereye boşaltın. Üzerine havyarı dökün ve iyice karıştırın. Çok kısık ateşte 1-2 dakika kadar beklettikten sonra indirin.
    Servis tabağına alın. Üzerini maydanoz ve istediğiniz baharatlarla süsleyerek, servis yapın.
    Not : Çeşitli markaların penne cinsi makarnalarım marketlerde bulabilirsiniz.