Kış Çorbası

Konusu 'Çorbalar' forumundadır ve NILBERA tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : NILBERA
  1. NILBERA

    NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    6.271
    Beğenildi:
    82
    Ödül Puanları:
    153
    Yerelmalarını küp şeklinde doğrayın.
    Soğanları küçük doğrayıp, ayçiçek yağında sararana dek kavurun.
    Küp doğranmış yerelmelarını ekleyin.
    4 Su bardağı su vetavuk bulyonu ilave edin.
    Yerelmaları yumuşayana dek pişirin.
    Yerelmaları iyice yumuşadığında sütü ekleyin.
    1-2 taşım kaynatıp, ateşten alın.
    Blendır yada tel süzgeçten geçirerek çorbanın pürüzsüz olmasını sağlayın.
    Küp şeklinde kesilmiş ekmek parçalarını kırmızıbiber ve nane eklenmiş tereyağında kıtırlaşana dek kavurun.
    Çorbanın üzerine koyup, kıyılmış maydanoz serperek servis yapın.