Kişniş

Konusu 'Baharatlar' forumundadır ve yaren_76 tarafından 29 Haziran 2008 başlatılmıştır.

    29 Haziran 2008
    Konu Sahibi : yaren_76
  1. yaren_76

    yaren_76 mareşal Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    2.069
    Beğenildi:
    22
    Ödül Puanları:
    148
    Kişniş : Kişniş genellikle şuruplarda ve likörlerde kullanılmaktadır. Kişniş şekeri pastacılıkta ve bazı et yemeklerinde de kullanılmaktadır. Bitkinin yaprak ve filizleri de çorba ve salatalara doğranarak yenir.
     
  2. 7 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : yaren_76
  3. newness

    newness Aktif Üye Üye

    Katılım:
    22 Mart 2010
    Mesajlar:
    57
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    ıştah açıcı karışımların içinde de yer alıyor sık sık.
     
  4. 27 Mayıs 2011
    Konu Sahibi : yaren_76
  5. Yuhanna

    Yuhanna ♥ Shimmer Gold ♥ Üye

    Katılım:
    17 Eylül 2007
    Mesajlar:
    742
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    Tozu tavuk soteye ve makarna sosuna çok yakıştırıyorum ben
     
  6. 26 Ağustos 2011
    Konu Sahibi : yaren_76
  7. cologne

    cologne ♥ ♥ ♥ Üye

    Katılım:
    25 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    2.548
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    61
    ben hiç denemedim, tadını bilemiyorum..
     
  8. 26 Ağustos 2011
    Konu Sahibi : yaren_76
  9. frambuaz

    frambuaz SIKINTI ve MUZ KABUĞU Üye

    Katılım:
    18 Kasım 2008
    Mesajlar:
    4.241
    Beğenildi:
    22
    Ödül Puanları:
    148
    Hazmı kolaylaştırdığını duyduğumdan beri kişnişi başta et yemekleri olmak üzere nerdeyse her yemekte kullanırım ben.
     
  10. 15 Mart 2012
    Konu Sahibi : yaren_76
  11. VaniL

    VaniL Seni kendime sakladim.... Üye

    Katılım:
    14 Şubat 2012
    Mesajlar:
    427
    Beğenildi:
    7
    Ödül Puanları:
    63
    nerdeyse her yemekte kullanırım