Kivi Tatlısı

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve suri tarafından 27 Ocak 2010 başlatılmıştır.

    27 Ocak 2010
    Konu Sahibi : suri
  1. suri

    suri peri Üye

    Katılım:
    23 Aralık 2007
    Mesajlar:
    397
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    Her mevsim yenebilecek meyveli bir tatlı tarifi, üstelik hazırlanması çok kolay! Misafirleriniz bu ikrama bayılacak.

    ........

    6 Adet kivi
    2 Yemek kaşığı nişasta
    1 Su bardağı toz şeker

    Kivilerin kabuklarını soyup blenderdan geçirin.
    Derin bir tencereye alıp üzerine şekeri ve nişastayı katın.
    Yoğunlaşıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirin.
    Kaselere pay edip üzerlerini dilediğiniz gibi süsleyin.
    Soğuk servis yapın.

    Afiyet Olsun
     
  2. 27 Ocak 2010
    Konu Sahibi : suri
  3. suri

    suri peri Üye

    Katılım:
    23 Aralık 2007
    Mesajlar:
    397
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
  4. 27 Ocak 2010
    Konu Sahibi : suri
  5. parlayanyildizim

    parlayanyildizim kalbisinin Not defteriyim Pro Üye

    Katılım:
    6 Ekim 2009
    Mesajlar:
    3.155
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    ..

    güzel görünüyor

    eline saglik

    denek lazim
     
  6. 27 Ocak 2010
    Konu Sahibi : suri
  7. su.ay

    su.ay bana Allah yeter Üye

    Katılım:
    27 Kasım 2009
    Mesajlar:
    1.705
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    148
    ben hiç görmedim . bir denemek lazım. ellerinize sağlık.
     
  8. 27 Ocak 2010
    Konu Sahibi : suri
  9. **garfield**

    **garfield** Popüler Üye Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    1.566
    Beğenildi:
    7
    Ödül Puanları:
    146
    tadı ekşi olur mu acaba? denemeye değer ama..
     
  10. 28 Ocak 2010
    Konu Sahibi : suri
  11. bahar82

    bahar82 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    4 Ocak 2008
    Mesajlar:
    405
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    bu tarifi msn acilinca bi sayfa cikiyor orda gormustum
     
  12. 28 Ocak 2010
    Konu Sahibi : suri
  13. suri

    suri peri Üye

    Katılım:
    23 Aralık 2007
    Mesajlar:
    397
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    mayhoş tatlardan hoşlananlar için bulunmaz bir tad..tavsiye ederim
     
  14. 28 Ocak 2010
    Konu Sahibi : suri
  15. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    hic mi su falan girmiyo bu tatliya canim?
    ilgimi cekti denemek isterim
     
  16. 16 Şubat 2010
    Konu Sahibi : suri
  17. kevin

    kevin Aktif Üye Üye

    Katılım:
    1 Mart 2009
    Mesajlar:
    18
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    Evet bu msn de olan tarif.Ben bunu yaptim.Evde cürümek üzere olan kivileri degerlendirmek istedim.Ama yine cöpe gitmekten kurtaramadim.Cünkü tadi cok eksiydi, yiyemedim.Yapmak isteyenler bence bosuna malzeme harcamasinlar derim.