Kıymalı Mantar Sote

Konusu 'Sebze Yemekleri' forumundadır ve xxDerinxx tarafından 16 Ekim 2010 başlatılmıştır.

    16 Ekim 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  1. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    Alıntıdır...



    2yemek kaşığı tereyağ
    1kutu kültür mantarı
    200gr yağsız kıyma
    1büyük soğan
    1domates
    2adet biber
    baharatlar

    Tereyağı tavaya koyduktan sonra,kıymayı rengi değişene kadar kavuruyorum.
    İnce ince doğardığım soğanları ve biberleri ekleyip iyice pişirdikten sonra,domatesleri ve mantarları ekliyorum.
    Hepsini kavurduktan sonra, suyunu çekmesini bekliyorum.

    Suyunu çektikten sonra kapatıyorum.
    Üzerindeki mantarı yapmak içinde mantarları yıkayıp kuruladıktan sonra içlerine tereyağ ve rendelenmiş kaşar ekleyip fırına sürüyorum.
     
  2. 16 Ekim 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  3. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    [​IMG]
     
    Son düzenleme: 16 Ekim 2010