Kızartrma yaparken az yağ çekmesi için neler yapmalıyım

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve Çxoxpçxux tarafından 14 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    14 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Çxoxpçxux
  1. Çxoxpçxux

    Çxoxpçxux Popüler Üye Üye

    Katılım:
    1 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.544
    Beğenildi:
    8
    Ödül Puanları:
    148
    patates, patlıcan, kabak hamur kızartırken çok yağ çekiyor az yağ çekmesi için ne yapabilirim.:uhm:
     
  2. 14 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Çxoxpçxux
  3. Juliet

    Juliet Guest

    ben yagı çok koyuyorum tavaya böylece bol yagda kızartırken çekmiyo yagı başka yoöntem bilmiyorum
     
  4. 14 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Çxoxpçxux
  5. bekolim

    bekolim Gecmis tozdur üfle gitsin... Pro Üye

    Katılım:
    4 Aralık 2007
    Mesajlar:
    5.061
    Beğenildi:
    42
    Ödül Puanları:
    148
    Kizartilacak seyleri yagin icine koymadan once yagin iyi isinmis olmasina dikkat edin,
    aksi halde kizarticaniz sey cok yag ceker...
    Bide patlican, kabakta filan kizardiktan sonra kagit havlu uzerine cikarabilirsin...
     
  6. 14 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Çxoxpçxux
  7. buzdevri

    buzdevri **** Üye

    Katılım:
    31 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    5.660
    Beğenildi:
    12
    Ödül Puanları:
    148
    teşekkürler bu siteye üye olduğumdan beri ...mutfakta yemek yapar oldumm..:))
     
  8. 15 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Çxoxpçxux
  9. Çxoxpçxux

    Çxoxpçxux Popüler Üye Üye

    Katılım:
    1 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.544
    Beğenildi:
    8
    Ödül Puanları:
    148
    kimileri tuzlu suda bekletmek gerektiğini söylüyor.
     
  10. 15 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Çxoxpçxux
  11. jeyloo

    jeyloo Popüler Üye Üye

    Katılım:
    5 Mart 2008
    Mesajlar:
    2.087
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    148
    Patlicani tuzlu suda bekletmenin kesinlikle avantaji oluyor.
    Kizartikdan sonra da ya havlu üzeirne yada süzgece koyarsaniz baya yag cikardigini görürsünüz.