kızlar bakarmısınız

Konusu 'Jinekoloji / Kadın Hastalıkları' forumundadır ve xsxirine_4553 tarafından 15 Haziran 2008 başlatılmıştır.

    15 Haziran 2008
    Konu Sahibi : xsxirine_4553
  1. xsxirine_4553

    xsxirine_4553 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    25 Haziran 2007
    Mesajlar:
    1.064
    Beğenildi:
    26
    Ödül Puanları:
    108
    arkadaşlar hormon testim sonucu fsh 3.52 lh 7.15 prolaktin 23,19 çıktı bu değerler normal mi doktor pek bir açıklama yapmadı .
     
  2. 16 Haziran 2008
    Konu Sahibi : xsxirine_4553
  3. nexsxemi istiyorum

    nexsxemi istiyorum ben artık anneyim Üye

    Katılım:
    25 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    154
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    testin çok iyi fsh süper ama lh iyi normal sınırlar içinde ama fsh'a göre sanki azıcık yüksek gibi buda pco konusunda şüphe oluşturdu çünkü doktorlar lh/fsh oranı yüksek olmamalı diyor ama önemli bir sorun değil. pralaktinin üst sınırı 25 seninki biraz yaklaşmıs ama sorun yok .Canım doktorların çoğu sen sormassan konuşmaz onları biraz zorlamak lazım aklındaki bütün soruları sor ve mutlaka cevap al onun işi bu.en iyi o bilir biz ne desek yalan
     
  4. 18 Haziran 2008
    Konu Sahibi : xsxirine_4553
  5. nurseay

    nurseay Aktif Üye Üye

    Katılım:
    24 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    153
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    masallah sonuclari cok guzel hadi hayirlisi
     
  6. 18 Haziran 2008
    Konu Sahibi : xsxirine_4553
  7. giznur

    giznur GİZem ve ELvin'İN ANnesi Üye

    Katılım:
    25 Ocak 2008
    Mesajlar:
    2.042
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    canım Genel olarak FSH değeri 6 nın altında ise mükemmel , 6-9 arası ise çok iyi , 9-10 ise oldukça iyi, 10-13 ise rezervde azalma var,13 üzeri ise uyarılma çok zor demektir.
    senin buna göre mükemmel oluyor..

    Luteinizing Hormone (LH) Adetin 3. günü < 7 mIU/ml olursa çok iyi ..fsh dan büyük olsaydı pcos var denirdi ..ama senin bu değerinde gayet iyi ..

    Prolactin Adetin 3. günü < 24 pg/ml den yüksek olmaması gerek .. senin prolaktin değerin fena değil oda iyi ..sonuçlarında hiçbir problem yok bence ..hadi hayırlısı canım ..a.s.
     
  8. 18 Haziran 2008
    Konu Sahibi : xsxirine_4553
  9. xsxirine_4553

    xsxirine_4553 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    25 Haziran 2007
    Mesajlar:
    1.064
    Beğenildi:
    26
    Ödül Puanları:
    108
    kızlar ben ılk kez test yaptırdıgım ıcın doktor hım ıyı gıbı dedıgı ıcın cok supheye dustummmm :):)valla sagolun bılgılendırdıgınız ıcınnnnnnnnnnn
     
  10. 23 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : xsxirine_4553
  11. EU3

    EU3 Guest

    canım sonuçların harika allah nazardan saklasın doktor seni kıskanmıştır delikafadulden
     
  12. 27 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : xsxirine_4553
  13. katip

    katip Aktif Üye Üye

    Katılım:
    13 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    59
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    sebiha bir şe sorsam ayıp olmaz her halde gerçek ismin mi sebiha yoksa nikin mi
     
  14. 27 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : xsxirine_4553
  15. angel_eda

    angel_eda rabbim bebeğimi koru... Üye

    Katılım:
    27 Aralık 2008
    Mesajlar:
    730
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    Free T3 3.53 pg/mL
    Free T4 1.56 ng/dL
    TSH 1.24 mIU/mL 0.4 - 4
    Prolaktin 12.1 ng/ml 1.9 - 25
    FSH 9.90 mIU/mL
    LH 10.1 mIU/mL
    Estradiol 33.5 pg/mL
    Testosteron 30.7 ng/dl
    Progesteron <0.20 ng/mL
    KORTıZOL 7.39

    kızlar benim de sonuçlarımı değerlendirebilir misiniz?