kızlarr yumurta aklarını nasıl değerlendiriyorsunuz??

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve royall tarafından 17 Eylül 2009 başlatılmıştır.

    17 Eylül 2009
    Konu Sahibi : royall
  1. royall

    royall yaşamak herşeye rağmen Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    2.214
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    106
    bölee bir başlık açıldımı bilmiyorum ama sormak istediğim hamur işlerinden veya keşkül türü sütlü tatlılardan arta kalan yumurta aklarıyla neler yapıyorsunu??

     
  2. 17 Eylül 2009
    Konu Sahibi : royall
  3. selenimo

    selenimo çok şükürrr. Üye

    Katılım:
    3 Kasım 2008
    Mesajlar:
    11.074
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    196
    yüz maskesiiiiiiisositososito
     
  4. 17 Eylül 2009
    Konu Sahibi : royall
  5. FURKANCA

    FURKANCA Popüler Üye Üye

    Katılım:
    26 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    446
    Beğenildi:
    25
    Ödül Puanları:
    108
    beze yapıyorum
     
  6. 17 Eylül 2009
    Konu Sahibi : royall
  7. royall

    royall yaşamak herşeye rağmen Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    2.214
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    106

    sırnaşık şeysırnaşık şeybenim aklım hep pasta-kurabiye vs...şeylerde olduğundan bu hiç gelmemişti aklıma saoalsın canım..............
    başka önerileri olan yokmu kızlar........
     
  8. 17 Eylül 2009
    Konu Sahibi : royall
  9. nazlxix:)

    nazlxix:) Aktif Üye Üye

    Katılım:
    23 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    74
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    kurabiyelere şekil verdikten sonra önce yumurta akına sonrada şekere,fındığa, susama bulayabilirsin canım
     
  10. 17 Eylül 2009
    Konu Sahibi : royall
  11. Mxixsra

    Mxixsra Paşa nın annesi Üye

    Katılım:
    7 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    12.060
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    196
    Sadece yumurta akıyla yapılan kurabiyeler var cnm biri kokos kurabiye tarif bulup eklemeye çalışayım

    MALZEMELER

    1 yumurta akı
    2 çay bardağı pudra şekeri
    2,5 çay bardağı hindistan cevizi
    YAPILIŞI

    Yayvan bir tencereye su koyup ocağa koyun.Isıya dayanıklı ayrı bir kabı üzerine oturtup yumurta akı ve şekeri koyulaşana kadar çırpın.
    Hindistan cevizlerini ekleyip bir müddet daha çırpmaya devam edin.
    Karışımdan yağlı kağıt serilmiş tepsiye, tatlı kaşığı ile 1 er kaşık aralıklı olarak dizin.
    100 C de ısıtılmış fırında içleri tamamen kuruyana kadar pişirin.
     
  12. 17 Eylül 2009
    Konu Sahibi : royall
  13. royall

    royall yaşamak herşeye rağmen Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    2.214
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    106
    tşklr kızlar keşkül yapmıştım 4 yumurta akı kalınca geriye nası kullanabilirim diye düşünmüştüm....
     
  14. 17 Eylül 2009
    Konu Sahibi : royall
  15. Elis

    Elis Guest




    ben bunu bi deniyim yaaa,kocam bayilir hindistan cevizine,,
    sagol canimyerimseniben
     
  16. 18 Eylül 2009
    Konu Sahibi : royall
  17. Mxixsra

    Mxixsra Paşa nın annesi Üye

    Katılım:
    7 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    12.060
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    196
    Rica ederim cnm
     
  18. 18 Eylül 2009
    Konu Sahibi : royall
  19. nesrin111

    nesrin111 hayat boş boş boş Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    3.886
    Beğenildi:
    11
    Ödül Puanları:
    148
    menemen yapıyorum