Koca Pişirme Rehberi..)))

Konusu 'Tekrar Konular' forumundadır ve HanimKelesimiGetir tarafından 25 Şubat 2009 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    25 Şubat 2009
    Konu Sahibi : HanimKelesimiGetir
  1. HanimKelesimiGetir

    HanimKelesimiGetir TEK DİL TEK VATAN Pro Üye

    Katılım:
    20 Mart 2008
    Mesajlar:
    83.316
    Beğenildi:
    34.088
    Ödül Puanları:
    563
    [​IMG]


    Gerçek odur ki bazı kadınlar onları sıcak suda haşlayarak bazıları ilgisizlikleriyle dondurarak bazıları Gerçek odur ki bazı kadınlar onları sıcak suda haşlayarak bazıları ilgisizlikleriyle dondurarak bazılarıda basıp ezip turşusunu kurarak ve yine kimileri de savurganca harcayarak bozulmalarına neden olurlar.

    Özenilerek hazırlanan her kocanın iyi ve yumuşak olacağı söylenemez. Ancak iyi pişirilenin gerçekten tadına doyum olmaz. Koca şeçiminde ne lüferin alımındaki gümüş pırıltısı ne barbunyanın altın yaldız görünümü geçerlidir. Bunun içın çarşı pazar dolaşmaya da gerek yoktur. Genellikle en iyileri kapınızın önüne gelenlerdir.

    Beğeninin kişisel olduğunu düşünerek koca seçimini yalnızca kendiniz yapınız. Kendiniz sabırla pişiremeyecekseniz almaktan vazgeçiniz.
    Kocayı pişirmek için en iyisi porselen bir kap ise de elinizde toprak çanaktan başkası yoksa özenle kullanıldığında aynı işi görebilir.

    Kocalar da karides ve istakoz gibi canlı pişirilirler. Bazen pişerken tencerenin dışına taşıp yanabilir yada kenarları sertleşerek kabuk tutabilirler. Onları tencerelerinde tutmak için "görev duygusu" adlı zayıf iplikten çok "huzur" adlı sağlam sicimle sıkı sıkıya bağlanmalıdır.

    Sevgi sıcaklık ve neşeden oluşan sürekli bir ateş yakılır. Kişiliğinde uygun bir ısıya ayarlanarak ateşe oturtulur. Köpürerek taşması halinde kaygılanılmamalıdır. Pek çoğu iyice pişinceye kadar sık sık köpürebilir.

    Özellikle sirke ve karabiber yerine tatıcıların "öpücük" adı altında sattıkları şekerden biraz konulabilir. Tadına bakarken hoşgörü iyimserlik ve neşe benzeri baharattan birer tutam katmanız önerilir.

    Ancak bunlar diğer baharatlar gibi azar azar ve dikkatlice kullanılmalıdır. Yumuşaklığını kontrol ederken sertleşmesinden kaçınılmalıdır. Fazla yayılmasını ve kabın dibine oturarak işe yaramaz hale gelmesini önlemek için arada bir hafifçe karıştırılmalıdır. Kıvama geldiğini anlamamak olanaksızdır.

    Böyle pişirildiği zaman size çok uygun ve sindirilmesi kolay olacaktır. Dikkatsizlik nedeniyle ev ateşini soğutmazsanız bozulmadan istediğiniz süre dayanır. Bu yolda hazırlanmış "koca" mutlu bir ömür boyunca tadını korur!
     
  2. 25 Şubat 2009
    Konu Sahibi : HanimKelesimiGetir
  3. cloudy

    cloudy en iyi koca ölü kocadır:) Üye

    Katılım:
    13 Aralık 2008
    Mesajlar:
    3.911
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    demek ki gömleğinde ruj lekesiyle eve gelen adamlar mefta oluyorlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
    iyi fikirmiş en kötü ihtimalle caydırıcı :jeyyar::jeyyar:
     
  4. 26 Şubat 2009
    Konu Sahibi : HanimKelesimiGetir
  5. Sera96

    Sera96 benimdemeleğimvar Üye

    Katılım:
    26 Aralık 2008
    Mesajlar:
    904
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    cokacimcoookanlayana ve yemek yapmasını becerebilene mükemmel bir tarifffffffcokacimcoook
     
  6. 26 Şubat 2009
    Konu Sahibi : HanimKelesimiGetir
  7. KucukBocuk

    KucukBocuk mucizeler benimle olacak! Pro Üye

    Katılım:
    11 Nisan 2008
    Mesajlar:
    9.630
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    146
    güzelmiş :)
     
  8. 26 Şubat 2009
    Konu Sahibi : HanimKelesimiGetir
  9. HanimKelesimiGetir

    HanimKelesimiGetir TEK DİL TEK VATAN Pro Üye

    Katılım:
    20 Mart 2008
    Mesajlar:
    83.316
    Beğenildi:
    34.088
    Ödül Puanları:
    563
    Gömleğinde ruj lekesi varsa bir de tabanca sonu kötü bu adamın -tatlicadiarzu-
     
  10. 26 Şubat 2009
    Konu Sahibi : HanimKelesimiGetir
  11. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    valla ellerine emegine saglik
    cok lezzetli ve hafif bir yemek :)
    her eve lazim her kadin pisirmesini bilmeli bu tarifikaydirigubbakcemile3
    paylasimin icin tsklera.s.
     
  12. 18 Haziran 2009
    Konu Sahibi : HanimKelesimiGetir
  13. Eylul

    Eylul Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    6.223
    Beğenildi:
    11
    Ödül Puanları:
    146
  14. 18 Haziran 2009
    Konu Sahibi : HanimKelesimiGetir
  15. rxuxyanaz

    rxuxyanaz KOCALARI AZDIRMA BAKANI:) Pro Üye

    Katılım:
    4 Nisan 2007
    Mesajlar:
    4.877
    Beğenildi:
    8
    Ödül Puanları:
    148
    heh süper ablacım.................
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.