Köfteli Kabak

Konusu 'Köfteler' forumundadır ve EFSUNN tarafından 1 Haziran 2008 başlatılmıştır.

    1 Haziran 2008
    Konu Sahibi : EFSUNN
  1. EFSUNN

    EFSUNN alamut Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    526
    Beğenildi:
    8
    Ödül Puanları:
    108
    hafif değişik bir lezzet

    Kabakların kabuğunu kazıyın. Her birini üçe bölüp içlerini hafifçe oyun. Kaynayan suda 5 dakika haşlayın.

    200 gr. kıyma
    4 adet kabak
    2 adet kuru soğan
    Karabiber
    Tuz

    Köfte için; kıymaya çok az karabiber ve tuz serpip yoğurun. Küçük köfteler yapıp kabakların içine koyun. Köfteleri, ağız kısımları yukarı gelecek şekilde tencereye dizin. Üzerine 1 bardak su ilave edip 25 dakika pişirin. Yoğurtla servis yapın.
     
  2. 1 Haziran 2008
    Konu Sahibi : EFSUNN
  3. zeyno07

    zeyno07 Guest

    deneyip sonucu yazmaya çalışırım tşkler.