Kolay şöbiyet

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 21 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    21 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.653
    Beğenildi:
    5.191
    Ödül Puanları:
    438
    Önce süt ve irmiği muhallebi gibi pişirip soğutun. Milföy yapraklarını
    dört parçaya kesin. Her bir karenin ortasına pişirdiğiniz kaymakdan
    koyun. Kaymağın üzerine biraz yeşil fıstık da ilave edin. Muska şeklinde
    kapatın. Fırın tepsisine üst üste binecek şekildi yerleştirin. Üzerlerine
    hafifçe erimiş tereyağı gezdirin. 180 derece fırında kızarana kadar
    pişirin. önceden hazırladığınız şerbeti soğuk olarak ilk sıcaklığı çıkmış
    tatlının üzerine dökün.