Kolyoz Pilaki

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve Cicilikiz tarafından 27 Temmuz 2010 başlatılmıştır.

    27 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : Cicilikiz
  1. Cicilikiz

    Cicilikiz Popüler Üye Üye

    Katılım:
    24 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    1.972
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    106
    [​IMG]



    4 Adet Kolyoz balığı
    2 Adet kırmızı biber
    3 Adet yeşil biber
    4 Adet domates
    3 Adet kuru soğan
    1 Demet maydanoz
    Tuz, limon, sıvı yağ

    Bütün sebzeleri sotelik doğrayın. Fırına dayanıklı bir tepsiye doğradığınız sebzeleri yerleştirin. Sebzelerin üzerine balıkları yerleştirip,balıkların üzerine birer yemek kaşığı sıvı yağ gezdirin.Tuzunu serpip,1 su bardağı su ileve edin.Tepsiniin üzerini alüminyum folyo ile kaplayın. Sıcak fırında yarım saat pişirin, folyoyu açıp 10 dakika daha pişirin.