Közlenmiş Patlıcanlı Kebap-Resimli

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve EU3 tarafından 5 Eylül 2009 başlatılmıştır.

    5 Eylül 2009
    Konu Sahibi : EU3
  1. EU3

    EU3 Guest

    ÇOK BASİT Bİ TARIF İLKKEZ YAPTIM BE MİSAFİRLERİMDEN TAM PUAN ALDIMKI MİSAFİRM ÖLE HERSEYİ BEGENEN BİRİSİ DEĞİLDİR

    KİŞİ SAYINIZA GÖRE PATLICAN KÖZLEYİN
    SOYUN.

    YARIM KİLO KIYMA
    MAYDANOZ
    2 3 DİŞ SARIMSAK
    2 YUMURTA
    BİRAZ EKMEK İÇİ
    İSTEGE GÖRE BAHARAT
    TUZ
    KİŞİ SAYISINA GÖRE PATLICAN

    Kıymayı yogurun
    kişi sayısna göre kıymayı bölün
    8 kişilikse yogurdugunuz kıymayı 8 e bölün
    duz bi zemını hafıfyaglayın ve kıyamyı yayın sonra patlıcanı koyun üstüne ve sarın fırına vereceğiniz zaman ustune 1adet yumurta sarısı surun üstü kızarsın hem kurumasın.
    Bi saat kadar dopalta bekletırsenız daha iyioluyor kıyma donuyorya.
    ( sogan rendelemesi zor geldı sogan katmadım ben istersenız siz katın
    afiyet olsun
     
    Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2009
  2. 5 Eylül 2009
    Konu Sahibi : EU3
  3. EU3

    EU3 Guest

  4. 5 Eylül 2009
    Konu Sahibi : EU3
  5. ukla

    ukla Come back.. Pro Üye

    Katılım:
    12 Ocak 2009
    Mesajlar:
    8.862
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    148
    Kadrişim eline sağlık bende yapayım bunu patlıcan alayımda kolayda hem
     
  6. 5 Eylül 2009
    Konu Sahibi : EU3
  7. EU3

    EU3 Guest

    HoŞgeldınızzz
     
  8. 5 Eylül 2009
    Konu Sahibi : EU3
  9. EU3

    EU3 Guest

    evet canım kesinlikle yap çok basitbı tarıf gercekten
     
  10. 5 Eylül 2009
    Konu Sahibi : EU3
  11. tubaolcy

    tubaolcy Ömre Bedel.. Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2009
    Mesajlar:
    2.351
    Beğenildi:
    22
    Ödül Puanları:
    148
    çok leziz görünüyor ellerinize sağlık
     
  12. 5 Eylül 2009
    Konu Sahibi : EU3
  13. svlkbr

    svlkbr 65 GEL ARTIK :) Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2008
    Mesajlar:
    5.956
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    146
    ya cnm bnm patlıcanları nasıl koydun kıymayı orayı anlıyamadım ben
     
  14. 5 Eylül 2009
    Konu Sahibi : EU3
  15. papatyanil

    papatyanil yokunda yoku Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.698
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    anım alüminyum folyoylamı sardın :uhm:
    çok güzel olmuş ellerine sağlık a.s.
     
  16. 5 Eylül 2009
    Konu Sahibi : EU3
  17. EU3

    EU3 Guest

    yokcanım ya normal sardım once bıyere actım kıymayı serdım yanı.
    Soydugum poatlıcanıda ustune koydum sardım öle zemını yagla birazcık dagılmaz ozman
    sonra elınle sıkılastırıır gıbı yap öle amabıkaç saat dolapta beklet
     
  18. 5 Eylül 2009
    Konu Sahibi : EU3
  19. EU3

    EU3 Guest

    Fırınfada koymadım ben ocakta kÖzledımzaten ınce ya patlıcanlr hemn kÖzlendı Çokta bekletmeyın zaten ıÇı gıdıyor bukez