krem şanti nasıl saklanır?

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve ikoncan85 tarafından 3 Ekim 2010 başlatılmıştır.

    3 Ekim 2010
    Konu Sahibi : ikoncan85
  1. ikoncan85

    ikoncan85 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    20 Eylül 2009
    Mesajlar:
    2.073
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    148
    merhaba kızlar biraz önce pasta yaptım fakat bayağı bir krem şantim arttı atmak istemiyorum sizce bunu nasıl değerlendirmeliyim? difrizde saklasam nasıl olur acaba ?varsa bileniniz yorumlarını bekliyorumopuyorumnanaktan
     
  2. 3 Ekim 2010
    Konu Sahibi : ikoncan85
  3. life_city

    life_city 22.11.2009 evlendik :) Üye

    Katılım:
    8 Nisan 2008
    Mesajlar:
    6.183
    Beğenildi:
    137
    Ödül Puanları:
    153
    annem kalan olursa içine meyva doğrayıp özellikle yazları buzluğa atardı ve biraz donmaya dönünce yerdik:)
     
  4. 3 Ekim 2010
    Konu Sahibi : ikoncan85
  5. you_know

    you_know Ne bu neşe ? Pro Üye

    Katılım:
    13 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    18.749
    Beğenildi:
    89
    Ödül Puanları:
    203
    süt ile yaptıysanız uzun sure saklayamazsınız
     
  6. 10 Ekim 2010
    Konu Sahibi : ikoncan85
  7. royall

    royall yaşamak herşeye rağmen Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    2.214
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    106
    içine iri ceviz içi, ufak doğranmış muz,elma,ve irili bisküi kırıp ,poşet geçirilmiş derin bir kabın içine koyup dondurucuda bekletin nefis hafif bi tatlı oluyor...