Kremal mantarl bonfile

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve EcinniliBarones tarafından 24 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    24 Kasım 2008
    Konu Sahibi : EcinniliBarones
  1. hem çok leziz hem pratik hemde bereketli. bu tarifte yarım paket krema kullanıyoruz. kalan yarısıylada kremalı brokoli sebze yada mantar çorbası yapabiliriz.

    soğanı sarımsağı biberi küçük doğruyoruz.mantarları su salıp küçüleceği için iri doğruyoruz.domatesi rendeleyebilirizde doğrayabilirizde.domates yerine salçada kullanılabilir

    4 iri dilim bonfile
    200 -300 gr mantar
    1 küçük kurusoğan
    2 sivribiber
    2 diş sarımsak
    2-3 domates
    tuz kekik karabiber
    yarım paket krema

    etleri kızgın yağda harlı ateşte ters düz ediyoruz. çok pişmeyecek.bir yandanda sırasıyla soğan sarımsak biber ve en son mantarı ekliyoruz kavuruyoruz.en son domates yada salça.tuz kekik karabiberi ekliyoruz. yarım su bardağı su ekliyoruz.pişmeye bırakıyoruz.etlerimizi fırında yapacaksak borcama ocakta istiyorsak geniş bir tencereye alıyoruz.sosu ateşten alıp kremayı ekliyoruz.ve etlerin üzerine döküyoruz. 15 dk böyle pişiriyoruz.
     
    Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2008