Kremalı Milföy Pastası

Konusu 'Kekler - Pastalar' forumundadır ve NILBERA tarafından 6 Eylül 2009 başlatılmıştır.

    6 Eylül 2009
    Konu Sahibi : NILBERA
  1. NILBERA

    NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    6.271
    Beğenildi:
    82
    Ödül Puanları:
    153
    alıntıdır



    15 adet light milföy hamuru (normalde olabilir)
    1 paket krem şanti (1/2 su bardağı süt ile hazırlanacak)
    1 adet muz
    Kreması için:500 ml süt
    2 yemek kaşığı un
    2 yemek kaşığı toz şeker
    vanilya

    Milföy hamurlarını ortadan 2′ye kesin ve kızartın. Ardından kızarmış hamurların arasını açarak krema sürün, dilimlenmiş muzlar koyun ve kapatın. Etrafını hazırladığınız krem şanti ile kaplayın ve arzunuza göre süsleyin.(Milföy hamurlarının alt kısımlarının kuru kalmaması için şekerli süt ile hafif ıslatabilirsiniz)
     
  2. 6 Eylül 2009
    Konu Sahibi : NILBERA
  3. NILBERA

    NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    6.271
    Beğenildi:
    82
    Ödül Puanları:
    153
    [​IMG]

    alıntıdır
     
  4. 6 Eylül 2009
    Konu Sahibi : NILBERA
  5. kedijik

    kedijik CüMLe_-_MüHeNDiSi Pro Üye

    Katılım:
    17 Şubat 2008
    Mesajlar:
    3.244
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    148
    Ahanda harıka bı goruntu dahaaaaacokacimcoook

    Hem kolay hemde cok leziz gorunuyoooo:lepi:

    Muzu sevmem onun yerıne baska bır meyve ıle deneyebılırımzemuszemus

    Kızım bayılacak oda yapmama yardım eder yerimsenibensonra da ben onun yemesıne yardım ederımyerimseniben

    Ellerıne saglık bı kez dahaaaa Şeniz
     
  6. 16 Eylül 2009
    Konu Sahibi : NILBERA
  7. hokabaz21

    hokabaz21 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    30 Haziran 2009
    Mesajlar:
    200
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    tarife bayıldım milföyden yapılan her tatlıyı çok seviyorum tarifi aldım kızartma yerine fırına atsam olur mu?
    ellerine sağlık