Kurban eti Nasıl Saklanır?

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve yagmer2005 tarafından 12 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    12 Aralık 2008
    Konu Sahibi : yagmer2005
  1. yagmer2005

    yagmer2005 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    44
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    arkadaşlar merhaba forumun uzun zamandır üyesiyim ama bayadır giremiyorum malum kurban bayramından çıktık ilk defa kurban kestik etin büyük bir kısmını dağıttık kalanının bir kısmını kavurup buızluğa attım sorunda burda başladı kavurduğum ete tuz atıp atmadığımı hatırlamıyorum atmadıysam et çabuk bozulur attıysam problem yok işte atmadıysam ne kadar zamanda bozulur bir bilginiz var mı arkadaşlar çok fazla değil aslında ama yine de canım sıkıldı işte cevaplar için şimdiden teşekkür ederima.s.
     
  2. 13 Aralık 2008
    Konu Sahibi : yagmer2005
  3. ARZUM44

    ARZUM44 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    18 Nisan 2008
    Mesajlar:
    343
    Beğenildi:
    42
    Ödül Puanları:
    88
    Buzluğa atmışsın,tuzlu olup olmaması farketmez,özellikle dolabın nofrostsa ,