Kuru fasülyeyi haşladığınız suyu çiçeklerinize dökün!

Konusu 'Bahçe Bakımı ve Çiçekler' forumundadır ve EU1 tarafından 25 Eylül 2007 başlatılmıştır.

    25 Eylül 2007
    Konu Sahibi : EU1
  1. EU1

    EU1 Guest

    Kuru fasulyeyi haşladığınız suyu dökmeyin, soğuduktan sonra bitkilerinizi sulayın. Bu bitkileriniz için çok yararlı ve sağlıklıdır
     
  2. 26 Eylül 2007
    Konu Sahibi : EU1
  3. tiramisu

    tiramisu Aktif Üye Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    148
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    yarın kuru fasülye pişirmeyi düşünüyodum, bu bilgiyi mutkaka uyguluycam:) teşekkürler
     
  4. 7 Aralık 2007
    Konu Sahibi : EU1
  5. YASEMXIXN_83

    YASEMXIXN_83 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    4 Aralık 2007
    Mesajlar:
    45
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    bilgi için teşekkürler
     
  6. 18 Aralık 2007
    Konu Sahibi : EU1
  7. oykumruyam

    oykumruyam Öyküm abla olduuu:) Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2007
    Mesajlar:
    3.024
    Beğenildi:
    17
    Ödül Puanları:
    148
    ben bir defa denedim evin içindeki kokudan zor kurtulduk :eek:klava:

    haşlama suyunu yemekte kullanın yani normal suyla değil de kendi haşlama suyuyla pişirin vitaminleri hep suya geçiyor çünkü
    gaz yapan suyu değil fasulyenin üzerindeki zarıymış haşlanınca çıkarabildiğiniz kadarını çıkarın :kahve:
     
  8. 4 Ocak 2008
    Konu Sahibi : EU1
  9. polipe

    polipe Popüler Üye Üye

    Katılım:
    18 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    2.340
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    146
    kesinlikle evde dehşet kokuyor çiçekleri sokağa attırır insana
     
  10. 29 Mart 2008
    Konu Sahibi : EU1
  11. DilaNaz

    DilaNaz Körler sağırlar,birbirini ağırlar. Üye

    Katılım:
    12 Mart 2008
    Mesajlar:
    2.725
    Beğenildi:
    40
    Ödül Puanları:
    153
    kuru fasulyenin zor pişiyorsa içine biraz soda koyun.pişmesini kolaylaştıracaktır.
     
  12. 27 Nisan 2008
    Konu Sahibi : EU1
  13. xuxcbucuk

    xuxcbucuk Aktif Üye Üye

    Katılım:
    14 Nisan 2008
    Mesajlar:
    26
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    dışardaki çiçeklerimize dökeriz.ne güzel.teşekkürler paylaşım için.
     
  14. 27 Nisan 2008
    Konu Sahibi : EU1
  15. Dengiz

    Dengiz Aktif Üye Üye

    Katılım:
    14 Nisan 2008
    Mesajlar:
    75
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    Baklagilleri haşlamadan önce muhakkak yıkayın ve haşlayın haşladığınız suyu asla dökmeyin yemeğinizi o suyla pişirin çünkü vitaminin çoğu artık haşlama suyunda, ayrıca baklagili haşlamadan önce ,sıcak su döküp haşladıysanız; yemeğinizi sıcak suyla, yok soğuk suyla haşladıysanız; yemeğinizi soğuk suyla pişirin. Daha çabuk pişecektir. diye okumuştum;Bi yemek kitabında
     
  16. 10 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : EU1
  17. SEVIMEZGI

    SEVIMEZGI Aktif Üye Üye

    Katılım:
    1 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    130
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Bilgi Icin Tesekkurler.