Kuşbaşılı bezelye

Konusu 'Sebze Yemekleri' forumundadır ve swethome tarafından 9 Eylül 2008 başlatılmıştır.

    9 Eylül 2008
    Konu Sahibi : swethome
  1. swethome

    swethome mis kokulum,DEFNEM Üye

    Katılım:
    11 Nisan 2008
    Mesajlar:
    3.144
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    148
    500 gr.sotelik kuşbaşı et
    500 gr bezelye-konserve
    3 adet havuç
    1 adet patates
    pul biber,tuz,karabiber

    önce etleri az su ile bir tencerde pişirelim.
    havuçları parmak gibi kesip kızartalım ,küp küp patetesleri kızartalım.



    güzel bir tepsi yada borcam kaba en alta etleri koyalım.üstüne havuç ve patatesleri sıra ile koyalım en üstüne bezelyeleri dökelim.en üste biraz tuz ve pul biber ekelim.ve etin suyundan 2 çaybardağına yakın suyu ekleyelim.üzerini kapatıp ,
    sonra kısık ateşte pişirileim.
    kebab tadında , güzel ve haifi bir sebze yemeği.
    afiyet olsun
     
  2. 25 Mart 2009
    Konu Sahibi : swethome
  3. Larkin

    Larkin Kocitim <3 Pro Üye

    Katılım:
    8 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    5.512
    Beğenildi:
    2.587
    Ödül Puanları:
    238
    Güzel bir tarif. Bunu deneyeyim bari ben. Yemek yapmayı öğreneyim artık :)