Kuşbaşılı Pide (resimli)

Konusu 'Ekmekler&Pideler' forumundadır ve Elif tarafından 9 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    9 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.609
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    Mayayı ılık suda eritin. Unu ve tuzu ekleyip yoğurun, yumuşak bir hamur elde edin.
    Üzerini örtüp 30 dakika kabarmaya bırakın.
    Tereyağını tavada eritin ve eti ekleyin, suyunu çekinceye kadar kavurun.
    Domates ve biberleri doğrayıp ete ekleyin.
    Baharatları da ekleyip etler yumuşayana kadar pişirin.
    Hamuru 2 dakika daha yoğurun ve 2 parçaya ayırın.
    Merdane ile oval şekilde açıp iç malzemeyi hamurların üzerine yayın ve kenarlarını katlayıp yumurta sarısı sürün.
    200 derecedeki fırında 20 dakika pişirin.
    alıntı
     
  2. 9 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  3. EU2

    EU2 Guest

    ben resim göremiyorumm:sm_confused: