Kuskus Pilavi

Konusu 'Pilavlar' forumundadır ve Elif tarafından 25 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    25 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.624
    Beğenildi:
    5.153
    Ödül Puanları:
    438
    Tencereye kuskusun iki misli su koyunuz. Soğanları ayıklayıp dörde bölünüz su içine atıp kaynatınız.kaynayan suya haşlanmış, kabukları çıkarılmış nohut, tuz ve bahar koyunuz.Bir taşım kaynadıktan sonra kuskusu içine atınız ve karıştırınız.Kapağını örterek orta sıcaklıkta pişiriniz.Suyunu çekince hafif ateşe alınız. Dibi tutmadan indiriniz. Üzerine kızgın yağ dökünüz.Biraz bekletip servis yapın.Afiyet olsun
     
  2. 8 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. snberkay

    snberkay Aktif Üye Üye

    Katılım:
    23 Aralık 2008
    Mesajlar:
    83
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    ellerine sağlık arkadaşım.
    hiç denemedim bu tarifi en kısa zamanda deneyeceğim