laboratuvar sonuçlarım

Konusu 'Tüp Bebek Yöntemi ile Çocuk Sahibi Olmak.' forumundadır ve elvinnaz tarafından 18 Mart 2010 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    18 Mart 2010
    Konu Sahibi : elvinnaz
  1. elvinnaz

    elvinnaz Aktif Üye Üye

    Katılım:
    11 Eylül 2009
    Mesajlar:
    538
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    merhaba aytun hanım
    burçak hanım benden bir kaç test istedi tedaviye başlamdan önce her kadından istendiği üzere
    sonuçlarım
    tsh :2,24
    prolaktin: 40,8 galiba bu yüksek çıktı
    HBsAg :0,57 negatif
    anti hcv :0,31 negatif
    hıv 1_2 0,29

    tam kan sayımı:
    WBC:6,8
    RBC:4,64
    HGB:10,8
    HCT:32,6
    PLT:367


    MCV:70
    MCH:25,4
    MCHC:31,6
    RDW:18,0

    MPV:6,8
    PDW:10,0
    PCT:0,65

    LYM 40,8
    MON:2,2
    GRA:57,0
    LYM:2,7
    MON:0,8
    GRA 6,2


    RUBELLA ıgG 94


    TAM KAN SAYIMINDA BAZI DEĞERLERİN YANINDA YILDIZ İŞARETİ VAR UFAK SAYI FARKLILIKLARI İLE DÜŞÜK VE FAZLA
    AMA ANLADIĞIM KADARIYLA SÜT HORMONUM YÜKSEK
    ANLAMADIĞIM BU ADET DÜZENSİZLİĞİ YAPMAZMI?
    BENİM BU KONUDA HİÇ Bİ SORUNMUM OLMADI DÜZENLİ OLURUM GEÇİKTİĞİNİ BİLMEM NADİREN BİRKAÇGÜN
    ŞİMDİDEN ÇOK TŞK EDERİM BENİ AYDINLATIRSANIZ ÇOK SEVİNİRM
     
  2. 19 Mart 2010
    Konu Sahibi : elvinnaz
  3. Bahceci

    Bahceci Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    7.574
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    0

    selam sonuçlarınızı burçak hanıma fakslayın o size dönüp bilgilendirme yapacaktır. çünkü muayene bulgularınız burak hanım da ve tedavinizi ona göre belirleyecektir.
     
  4. 19 Mart 2010
    Konu Sahibi : elvinnaz
  5. elvinnaz

    elvinnaz Aktif Üye Üye

    Katılım:
    11 Eylül 2009
    Mesajlar:
    538
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    ben daha muayne olmadım pazartesi inş ogün malesef çok gergindim sadece elimde testler var açıkcası merak ettim aynı merkezde olduğunuz için cvp vereceğinizi düşünmüştüm tşk ederim
     
  6. 24 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : elvinnaz
  7. LARAR

    LARAR Kızıma kardeş geliyor....:) Üye

    Katılım:
    15 Aralık 2009
    Mesajlar:
    3.964
    Beğenildi:
    61
    Ödül Puanları:
    153
    SG1 1.025

    LEU2 neg

    NIT3 neg

    PH4 5

    ERY5 neg

    PRO6 neg

    GLU7 norm

    ASC8 neg

    KET9 neg

    UBG10 norm

    BIL11 neg


    Lab.Tek. emrah dede25



    GEBELİK TESTİ RAPORU 24.07.2010 02:KK30:00
    24.07.2010 02:21:00 / 24.07.2010 02:KK24:00

    --------------------------------------------------------------------------------
    Parametre Sonuç Normal

    Gebelik testi1 NEGATİF(-)


    Lab.Tek. emrah dede25



    HEMOGRAM RAPORU 24.07.2010 02:KK24:00
    24.07.2010 02:21:00 / 24.07.2010 02:KK22:00

    --------------------------------------------------------------------------------
    Parametre Sonuç Normal

    WBC1 5.25 10^9/L 4.00 - 10.00 10^9/L
    2 - 20 10^9/L


    Neu#2 3.09 10^9/L 2.00 - 7.00 10^9/L


    Lym#3 1.74 10^9/L 0.80 - 4.00 10^9/L


    Mon#4 0.32 10^9/L 0.12 - 0.80 10^9/L


    Eos#5 0.09 10^9/L 0.02 - 0.50 10^9/L


    Bas#6 0.01 10^9/L 0.00 - 0.01 10^9/L


    Neu%7 58.9 % 50.0 - 70.0 %


    Lym%8 33.2 % 20.0 - 40.0 %


    Mon%9 6.0 % 3.0 - 8.0 %


    Eos%10 1.8 % 0.5 - 5.0 %


    Bas%11 0.1 % 0.0 - 1.0 %


    RBC12 3.87 10^12/L 3.50 - 5.50 10^12/L
    2 - 7 10^12/L


    HGB13 12.4 g/dL 11.0 - 16.0 g/dL
    7 - 21 g/dL
    7 - 21 g/dL


    HCT14 37.2 % 37.0 - 50.0 %
    21 - 55 %
    21 - 55 %


    MCV15 96.2 fL 80.0 - 100.0 fL


    MCH16 H 32.0 pg 27.0 - 31.0 pg


    MCHC17 33.3 g/dL 32.0 - 36.0 g/dL


    RDW-CW18 12.2 % 11.5 - 14.5 %


    RDW-SD19 44.6 fL 35.0 - 56.0 fL


    PLT20 175 10^9/L 100 - 420 10^9/L
    10 - 999 10^9/L
    30 - 999 10^9/L


    MPV21 8.2 fL 7.0 - 11.0 fL


    PDW22 16.2 15.0 - 17.0


    PCT23 0.144 % 0.108 - 0.282 %



    mrb sonucumu yorumlarsanız sevinirim hayırlı günler
     
  8. 26 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : elvinnaz
  9. Bahceci

    Bahceci Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    7.574
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    0
    selam gebelik testi negatif denmiş, olumsuz yani. idrar ve tam kan sayımlarınız da norma görünüyor.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.