Lahmacun(Resimli)

Konusu 'Hamur İşleri' forumundadır ve Feyza79 tarafından 15 Kasım 2009 başlatılmıştır.

    15 Kasım 2009
    Konu Sahibi : Feyza79
  1. Feyza79

    Feyza79 kar ciceklerim Üye

    Katılım:
    2 Aralık 2007
    Mesajlar:
    4.591
    Beğenildi:
    20
    Ödül Puanları:
    108
    ic biraz sulu olcak ki rahat yayilsin actigimiz haburlara

    hamuru kulak memesi yumusakliginda yapiyoruz.mayalan masini beklemiyoruz hamurun.
    yogurduktan sonra acmaya basliyoruz.

    bir kilo un
    yas yada bir paket kuru maya,tuz,
    ici icin:
    kiyma 500 kg
    kimyanin görünümü kadar kuru sogon rendesi
    3 tane domates rendesi
    sivri biber 3 tane
    maydonaz,tuz,pul biber,sivi yag.
    domates ve biber salcasi.istediginiz renkge ulasana kadar kadarsiniz.

    yumurta büyüklügünde acip ic harcini yemek kasiginin arkasiyla yayip pisiriyoruz.dilegen firinda pisirir.ben pizza tavam var büyük cam kapakli onda yapiyorum elektrikli.
     
  2. 15 Kasım 2009
    Konu Sahibi : Feyza79
  3. Feyza79

    Feyza79 kar ciceklerim Üye

    Katılım:
    2 Aralık 2007
    Mesajlar:
    4.591
    Beğenildi:
    20
    Ödül Puanları:
    108
  4. 15 Kasım 2009
    Konu Sahibi : Feyza79
  5. balxixm.

    balxixm. zaman eskiye dönermi...? Üye

    Katılım:
    23 Mart 2008
    Mesajlar:
    2.410
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    elinize sağlık çok leziz gözüküyor...ben içini hazırlayıp fırına gönderiyodum ama kendim deneyeceğim oğlumdan fırsat bulursam...
     
  6. 15 Kasım 2009
    Konu Sahibi : Feyza79
  7. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    ben ki et sevmem pek ve cokda yiyemem bundan dolayi
    ama lahmacuna bayilirim
    fakat hazir yiyiciyimdir :)
    cünkü ne oklava nede merdaneyle acmasini bilmiyorum ne yazikki
    ellerine saglik canim harika görünüyo
    olsa yerdim suan :)
     
  8. 15 Kasım 2009
    Konu Sahibi : Feyza79
  9. Feyza79

    Feyza79 kar ciceklerim Üye

    Katılım:
    2 Aralık 2007
    Mesajlar:
    4.591
    Beğenildi:
    20
    Ödül Puanları:
    108
    balim cok tsk valla bizim buda öyle sansimiz yok mecbur kendimiz yapiyoruz beyimde cok seviyor.ben yapiyorum o pisiriyor:)


    incitanem canim aslinda fazla ugrastirmaz alisirsin canim deneye deneye.yumurta büyüklügünde aldinmi hamurdan merdane ile acmasi cok kolay.kendim yapinca basimda daha zevkli oluyor yemsi:)
     
  10. 16 Kasım 2009
    Konu Sahibi : Feyza79
  11. EU3

    EU3 Guest

    Ellerine sağlık çok güzel görünüyor..PEkiii bu üstündeki malzemeyi çiğdenmi yayıyorsun
     
  12. 17 Kasım 2009
    Konu Sahibi : Feyza79
  13. gulsem_22

    gulsem_22 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2009
    Mesajlar:
    151
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    nefis ellerine sağlık.bende pizza makinasında deniyimbakalım
     
  14. 20 Kasım 2009
    Konu Sahibi : Feyza79
  15. Feyza79

    Feyza79 kar ciceklerim Üye

    Katılım:
    2 Aralık 2007
    Mesajlar:
    4.591
    Beğenildi:
    20
    Ödül Puanları:
    108
    evet canim cigden konuyor kiymasi ne kadar kima kullaniyorsan okadar sogan rendeliyorsunki hamurun üsütünde toplanmiyor o zaman
     
  16. 20 Kasım 2009
    Konu Sahibi : Feyza79
  17. Feyza79

    Feyza79 kar ciceklerim Üye

    Katılım:
    2 Aralık 2007
    Mesajlar:
    4.591
    Beğenildi:
    20
    Ödül Puanları:
    108
    dene canim ayari 4 de oldumu tam ideal cok güzel pisiyor.ben yapiyorum beyim pisiriyorr
    ee lahmacunu o seviyor birazda zahmetine katlatsin demi:)
     
  18. 21 Kasım 2009
    Konu Sahibi : Feyza79
  19. takva

    takva Popüler Üye Üye

    Katılım:
    17 Nisan 2009
    Mesajlar:
    231
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    108
    eline sağlık bende teflon tavada yapıyorum