* Lanolin hakkında *

Konusu 'Saç Bakımında Kullanılan Ürünler' forumundadır ve buttercup tarafından 12 Temmuz 2010 başlatılmıştır.

    12 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : buttercup
  1. buttercup

    buttercup Popüler Üye Üye

    Katılım:
    14 Kasım 2009
    Mesajlar:
    351
    Beğenildi:
    10
    Ödül Puanları:
    108
    Merhaba kızlar konuyu aradım ama bulamadım...

    Hepimiz gibi bende saçlarımı sağlıklı şekilde uzatmak adına aylardır uğraşıyorum ki baya baya uzadı aslında... Bu forumda lanolin hakkında bir kaç yazı bulmuştum arıyorum ama bulamıyorum şu an lanolin hakkında bilgi istiyorum sizlerden... Sanırım koyu saçlar için öneriliyor çünkü koyulaştırıyormuş anladığım kadari ile.

    Uygulaması hakkında aklımda kalanlar şunlar,
    tencereye bir kab koyuyoruz içine lanolin, ayçiçek yağı ve kakao yağı katıp eritiyormuşuz sonrasında saçımıza uyguluyormuşuz...

    Buraya kadar iyi güzel ama hiçbirşeye emin değilim daha önce bu şekilde veya başka şekilde kullananlar oldu mu lanolini? zararı var mı ya da kokusu nasıl?

    Umarım birileri yardımcı olabilir o kadar çok şey denedim ki hiç biri doğru düzgün tatmin edemedi zaten koyu renk saçlıydım ama boyamamakta ısrarlıym siyah saçı ise çoooook severim şimde saç boyalarım aktı aktı bi garip renk oldu kesinse koyulaştırıcı etkisi hemen bugün uygulamak istiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var.. :eek:
     
  2. 12 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : buttercup
  3. buttercup

    buttercup Popüler Üye Üye

    Katılım:
    14 Kasım 2009
    Mesajlar:
    351
    Beğenildi:
    10
    Ödül Puanları:
    108
    kimse yok mu..
    :Saruboceq:
     
  4. 1 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : buttercup
  5. koyukahverengi

    koyukahverengi Aktif Üye Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2010
    Mesajlar:
    382
    Beğenildi:
    7
    Ödül Puanları:
    86
    satın aldığım herşeyin içeriğine bakmak gibi bir takıntım var. lanolin hemen hemen bütün kozmetiklerde var. bebek ürünlerinde özellikle belirtiliyor "lanolinli" diye. hayvansal bir yağ bildiğim kadarıyla koyun derisinden elde ediliyor, nemlendirme özelliği var.