Levrekli papardelle

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve Elif tarafından 21 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    21 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.608
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    [​IMG]



    250 gr. piliç göğüs
    200 gr. yoğurt
    1 demet roka
    1 adet kırmızı soğan
    100 gr. frambuaz
    Kruton
    30 ml. sıvı yağ
    10 ml. elma sirkesi
    15 ml. bal
    kırmızı top biber
    tuz

    Rokayı yıkayın ve süzülmeye bırakın. Kırmızı soğanı ayıklayıp jülyen doğrayın. Piliç göğsü dilimleyin. Sıvı yağda hafifçe kızartın.
    Yoğurt, sirke, tuz ve balı karıştırma kabında çırpın.
    Servis tabağına, süzülen roka yaprakları, soğan, tavuk dilimleri, frambuaz ve krutonları koyun. Sosu gezdirin. Kırmızı biber ilavesiyle servis yapın.
     
    Son düzenleme: 30 Haziran 2011