Limonlu Ballı Kule

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 24 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    24 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.608
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    Önce 3 bardak süt ile kakaolu pudingi pişirip hafif ıslattığınız kaselere paylaştırın, ılınsın. (Hafif ıslattığınız için kaselerden daha kolay çıkacaktır.) Sonra da muzlu pudingi hazırlayıp kakaolu pudingin üzerine paylaştırın. Bu şekilde puding kaselerini buzdolabına kaldırıp 3 saat kadar bekletin. Yarım çay bardağı kadar balı cezvede limon suyu ve kabuğu ile kaynatın. Kaynadıktan 4-5 saniye sonra ocaktan indirin. Buzlukta ki pudingleri tabaklara ters çevirin. Üzerine ballı sostan dökün. Muz dilimleri ve gofretler ile ikram edebilirsiniz..