Limonlu Pilav

Konusu 'Pilavlar' forumundadır ve Elif tarafından 24 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    24 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.619
    Beğenildi:
    5.147
    Ödül Puanları:
    438
    Önce bir tavada margarini eritin. Soğan ve kerevizi orta ateşte pembeleşinceye kadar kavurun. Kavrulduktan sonra pirinç, limon kabuğu rendesi, tuz ve biberi ilave edin. Orta ateşte pişene kadar karıştırmaya devam edin. Limon dilimleri ile süsleyip, haşlanmış tavuk göğsü, dana eti ya da balık ile servis yapabilirsiniz.
     
  2. 24 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  3. ibolya

    ibolya Popüler Üye Üye

    Katılım:
    4 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    6.232
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    146
    elif abla güzel oluomu bu denedinmi :uhm:
     
  4. 25 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  5. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.619
    Beğenildi:
    5.147
    Ödül Puanları:
    438
    Yok denemedim :) ama denersem yazayım kerevizle aram yok benim:)
     
  6. 25 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  7. ibolya

    ibolya Popüler Üye Üye

    Katılım:
    4 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    6.232
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    146
    amanın ben de heç sevmem kerevizi en iyisi biz hiç karışmayalım bu işe :)