Ltfen acil yardmnza ihtiyacm var..

Konusu 'Jinekoloji / Kadın Hastalıkları' forumundadır ve jokerr tarafından 3 Nisan 2009 başlatılmıştır.

    3 Nisan 2009
    Konu Sahibi : jokerr
  1. jokerr

    jokerr Aktif Üye Üye

    Katılım:
    3 Nisan 2009
    Mesajlar:
    1
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    20 yaşındayım kafaya takıldı kimseyede soramadım kafam cok karışık en son 12 şubata adet oldum ondan sonra olmadım gecikdi doktora gitimde de benden kan testi istedi kantesti sonucu nu aldım ama doktorla görüşemedim pazartesiye kadar da sabredemiyorum sizce 5 haftadan beri olmadım ve sonuclar
    Estradiol <20.0 pg/mL 0 - 25

    FSH 7.10 mlU/mL 2,5 - 11,4

    Beta - hCG <1.00 mlU/mL 0 - 5

    LH 6.39 mlU/mL 0,9 - 4,5
    cıkdı bunlarda bi amarmolik varmı lütfen yardımm ederseniz cok sevinirim.
     
  2. 8 Nisan 2009
    Konu Sahibi : jokerr
  3. edaoznur

    edaoznur kızımsız asla Üye

    Katılım:
    6 Nisan 2009
    Mesajlar:
    160
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    canım değerlere göre sadece biri yüksek LH oda ama ne anlama geliyo bilmiyom elimden gelen bu kusura bakma