Macur Katığı

Konusu 'Soslar' forumundadır ve glaze_butterfly tarafından 10 Ocak 2010 başlatılmıştır.

    10 Ocak 2010
    Konu Sahibi : glaze_butterfly
  1. glaze_butterfly

    glaze_butterfly yenigelinmutfakta.blogspo Üye

    Katılım:
    9 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    1.856
    Beğenildi:
    24
    Ödül Puanları:
    148
    Özellikle sabah kahvaltılarında tadına doyulmaz bir lezzet oluyor Afiyet olsun...



    Domates salçası
    Biber Salçası
    Sarımsak
    Kimyon
    Nane
    Karabiber
    Kekik
    Ceviz içi
    Tereyağ/margarin
    Tuz

    1) Domates ve biber salçasını karışımı hazırlayacağımız kaba koyuyoruz
    2)Ezilen sarımsakları ve Robotto parçaladığımız ceviz içini ekliyoruz
    3)Enson olarakta isteğe bağlı 125 gr margarin yada tereyağını ve tüm baharatları ekleyip karıştırıyoruz.
     
  2. 23 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : glaze_butterfly
  3. adilemir

    adilemir Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! ÜZGÜN Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2009
    Mesajlar:
    16.251
    Beğenildi:
    4.322
    Ödül Puanları:
    238
    sevdıgım bır lezzet..
     
  4. 25 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : glaze_butterfly
  5. royall

    royall yaşamak herşeye rağmen Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    2.214
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    106
    muhammara benziyor bu tarif
     
  6. 27 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : glaze_butterfly
  7. SARIPAPATYA03

    SARIPAPATYA03 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    895
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    butterfly macur musun??ben macurum..bu tarifi bu isimle bizim haricimizde pek kimse kullanmazda..şaşırdım ve çok hoşuma gitti...
    bazen yaparım kendim evde ama genelde annem gönderir sağolsun...
    teşekkürler tarif için güzel şeyler hatırlattın bana...
     
  8. 2 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : glaze_butterfly
  9. balxixmnur

    balxixmnur Popüler Üye Üye

    Katılım:
    26 Aralık 2007
    Mesajlar:
    2.808
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    106
    ezme tarifi bu. kahvaltılara özgü yaparız bizde hatta çok ypar şişeleriz açar açar kullanırız