Madamın Kaprisi

Konusu 'Dünya Mutfakları' forumundadır ve nevbahar tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  1. nevbahar

    nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Pro Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2007
    Mesajlar:
    3.936
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    148
    Tür : Sakatat Yemekleri
    Mutfak : Fransız mutfağı



    250 gr kuzu ciğeri
    250 gr yürek
    250 gr kuzu eti
    2 adet kuru soğan
    4 adet patates
    2 adet yeşil biber
    100 gr haşlanmış mantar
    Yağ
    Tuz
    Beyaz biber
    5 cc kırmızı şarap


    Etleri jülyen doğrayın büyük bir tavada sırayla pişirin.
    Patatesleri kibrit çöpü büyüklüğünde doğrayın, kızartın.
    Etleri pişirdiğiniz tavadan alın soğanı, biberi ve mantarları sırayla tava da sallayın şarabı da ekleyip malzemeleri baharatlarını atıp tavada tekrar sallayın.
    Servis yaparken üzerine patatesleri ekleyin. Arzuya göre sarımsak ekleyebilirsiniz.
     
  2. 15 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  3. miracle

    miracle Guest

    ben bunu hayatta yemem:dilcikar::dilcikar::dilcikar: