Mangal,barbekü icin tavuk kanatlari

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve D e r i n s u tarafından 24 Haziran 2008 başlatılmıştır.

    24 Haziran 2008
    Konu Sahibi : D e r i n s u
  1. D e r i n s u

    D e r i n s u Elinebelinedilinesahipol. Üye

    Katılım:
    15 Nisan 2008
    Mesajlar:
    308
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    86
    Tüm malzemeyi cukur bir kaba koyun.
    Malzemeyi yoğurur gibi karıştırın.
    Agzı kapalı plastik kaba yerlestirin.
    Dolapta 1 gece bekletin, ya da 2-3 saat beklemeli
    Mangalda yada barbeküde her iki tarafı nar gibi oluncaya kadar kızartın.Firindada olabilir.
    Afiyet olsun.
     
  2. 24 Haziran 2008
    Konu Sahibi : D e r i n s u
  3. kakule

    kakule Guru Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    456
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    306
    bende ufak bir ekleme yapayım özellikle kekik, mis gibi kokar bir yemek kaşığıda yoğurt ilave edin hem daha lezzetli olur hem kanatların derisi daha güzel kızarır ben öyle yapıyorum...
     
  4. 24 Haziran 2008
    Konu Sahibi : D e r i n s u
  5. janet

    janet Popüler Üye Üye

    Katılım:
    12 Aralık 2007
    Mesajlar:
    2.642
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    106
    bende aynı seyi söyleyecekitim birde antepte tuz yerine biraz tursu suyu koyuyorlar tavuga kurutmuyor ve cok güzel bir tat veriyor bir parcasında deneyin tavugun farkını göreceksiniz
     
  6. 6 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : D e r i n s u
  7. nisan annesi

    nisan annesi bebegım Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2008
    Mesajlar:
    762
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    86
    Vazgeçilmez mangalimizin tarifine bende ufak bi tiyo vereyim yoğurt veya salçali olan soslarda mangalda azda olsa yaniyor ve görünümüde pek hoş olmuyo ben kekik,yağ,ve pul biber,tavuklari kariştirip öyle hazirliyorum çokta nefis oluyor görünümü falan nar gibi pul biber salça gibi görünüm kazandiriyor bilginizee....:)