Mantar Fileminyon

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 5 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    5 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.608
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    [​IMG]



    6 adet bonfile
    6 dilim tost ekmeği
    20 adet mantar
    1 yemek kaşığı margarin
    1 adet kuru soğan
    1 tatlı kaşığı domates salçası
    6 yemek kaşığı krema
    Tuz
    Karabiber

    Tost ekmeklerini yuvarlak bir kalıpla kesip, fırında iyice kurutun.
    Mantarları ince ince doğrayın. Yağı eritin. Ufak doğranmış soğanlar ile mantarı kavurun. Tuzunu, karabiberini ve salçasını atın. Altını kapatın. Kremasını içine atıp, karıştırın.
    Yağsız teflonda bonfilelerin iki tarafını da ikişer dakika pişirin. Kenarda bekletin.
    Fırın tepsisine ekmekleri sıralayın. Üzerlerine bonfileleri koyun. Mantarlı sosu ilave edin. Fırında 20 dakika pişirin.
    not: İsterseniz üzerine kaşar peyniri rendeleyebilirsiniz.