Mantar Güveç

Konusu 'Sebze Yemekleri' forumundadır ve xxDerinxx tarafından 16 Ekim 2010 başlatılmıştır.

    16 Ekim 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  1. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    Alıntıdır...



    1 paket mantar
    2 domates
    2 biber
    4 diş sarımsak
    1 çorba k.tereyağı
    sıvıyağ
    tuz,karabiber
    kekik
    Üzeri için:
    Kaşar peyniri

    Tereyağını tavaya alın. Üzerine sarımsağı ekleyerek biraz kavurun. Daha sonra üzerine doğranmış mantarları ve biberleri de ekleyin. Yeşil soğanları da ince doğrayarak ekleyin. Tuz ve kekik de eklendikten sonra güvece alın. Üzerine küp doğranmış domatesleri ekleyin. 180 derecede pişmeye bırakın. Ocaktan almaya yakın kaşar peyniri rendesi serperek
    peynirler eriyene kadar bekletin.
     
  2. 16 Ekim 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  3. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148