mantar melemeni/Yunanistan

Konusu 'Dünya Mutfakları' forumundadır ve cilekk tarafından 4 Haziran 2008 başlatılmıştır.

    4 Haziran 2008
    Konu Sahibi : cilekk
  1. cilekk

    cilekk Kücük adamIna asIk.. Üye

    Katılım:
    11 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    6.905
    Beğenildi:
    16
    Ödül Puanları:
    146
    1.ilk once zeytinyagi tavaya dokuyoruz 2.kucuk dogradigimiz soganlari hemen icine katiyoruz 3.kucuk dogradigimiz biberleri ekliyoruz 4.renkleri dondugunde kucuk dogradigimiz mantarlari ilave ediyoruz 5.domatesin kabugunu soyup rendeliyoruz icine 6.biraz kavurduktan sonra salcayi,sambali ve tuz ekleyerek 5/10 dak.hafif ateste bekliyoruz 7.sonrada afiyetle yiyoruz........

    afiyet olsunn arkadaslar...

    SAMBAL:domaztez yada limon yapragi ile tatlandirilmis bir tur chili biber..endonezya ve yunan mutfaginda cok kullanilan bi tur aci sos...
     
  2. 3 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : cilekk
  3. AnlamadanDinlemeden

    AnlamadanDinlemeden HayaT BeNimLe GüSeL :)) Üye

    Katılım:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    11.705
    Beğenildi:
    16
    Ödül Puanları:
    196
    Teşekkürler canım bayılırım mantara bi ara yapayım.