Mantar Pane

Konusu 'Sebze Yemekleri' forumundadır ve xxDerinxx tarafından 16 Ekim 2010 başlatılmıştır.

    16 Ekim 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  1. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    Kızlar bu aralar sürekli mantar yemeklerini araştırıyorum :)
    Alıntıdır...



    - 300 gr taze mantar
    - 1 su bardağı un
    - Yarım su bardağı mısır nişastası (25 gr)
    - 3/4 çay kaşığı kabartma tozu
    - 1/4 çay kaşığı tuz
    - 1 su bardağı su
    - 2 su bardağı ufalanmış ekmek içi

    Geniş bir kasede unu, kabartma tozunu ve tuzunu karıştırın. Suyu ekleyin ve pütürsüz bir boza kıvamına gelinceye kadar çırpın. Mantarları sulu karışıma batırıp, ekmek içlerinin içinde gezdirin. Her tarafları ufalanmış ekmek içine bulansın.
    İyi kızmış sıvı yağda veya fritözde kızartın.
     
  2. 16 Ekim 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  3. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
  4. 19 Ekim 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  5. Ecisss

    Ecisss Popüler Üye Üye

    Katılım:
    24 Haziran 2010
    Mesajlar:
    376
    Beğenildi:
    60
    Ödül Puanları:
    108
    Ayyyyy bayıldıııııııııııım, süpeeeeeeer:) Deneyeceğiim kesinliklee, emeğine sağlık canım güzel paylaşım:)
     
  6. 13 Ocak 2011
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  7. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    Afiyet olsun tatlım, teşekkür ederim...