Mantarl pili gveci

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve keri34 tarafından 5 Şubat 2009 başlatılmıştır.

    5 Şubat 2009
    Konu Sahibi : keri34
  1. keri34

    keri34 derinin annesi Üye

    Katılım:
    10 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.724
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    148
    tavuk yemeyenler kırmızı etlede deneyebılır



    600gr.piliç gögsü
    200gr.mantar(4e bolunmus)
    1 adet ınce dogranmıs sogan
    2 dıs ınce dogranmıs sarımsak
    4 adet yesıl bıber
    4 adet kusbası dogranmıs domates
    100gr.rendelenmıs kasar peynırı
    sıvıyag
    tuz
    ıstege baglı baharat

    tencerede sarımsak ve soganı pembelesene kadar kavurun.kusbası dogranmıs pılıclerı ılave edın.tavuk kızarınca dogranmıs bıber ve mantarları ılave ederek 3-4 dakıka daha kavurun.domatesı goz kararı suyunu ve baharatları ekleyıp tuzunu ayarlayın.yemek 10dk.kaynayınca guvec kaplarına bolun.uzerını kasarla ortun.180 derece sıcaklıktakı fırında 20 dk pısırın.