Mantarl tavuk sote

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve nerdennereye tarafından 18 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    18 Aralık 2008
    Konu Sahibi : nerdennereye
  1. nerdennereye

    nerdennereye herşeyim benim Üye

    Katılım:
    2 Aralık 2008
    Mesajlar:
    1.520
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    yazdım

    az yağda soğan ve biberler sotelenir başka bir tencerede tavuğun suyu çektirilir doğranmış mantarlarla beraber soğanlı karışıma konulur baharatları eklenir ve tereyağdada biraz kavrulduktan sonra 200 c fırında üstü kızarıncaya kadar pişirilir fırından çıkarmadan önce bol kaşar peynir rendesi üzerine dökülür ..afiyet olsunn

    2 adet soğan 1 adet kırmızı biber 1 adet yeşil biber 1 kutu koserve mantar 2 diş sarımsak tavuk göğüsü tereyağ sıvıyağ kaşar peyniri tuz karabiber k.biber kimyon

    tereyağda kavurnayı unutmaa
     
  2. 18 Aralık 2008
    Konu Sahibi : nerdennereye
  3. tatlxixrxuxya

    tatlxixrxuxya NEFESİMSİN Üye

    Katılım:
    1 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    8.107
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    146
    cok severim ama mantarları temizlemek bana eziyet gibi geliyor...........
     
  4. 18 Aralık 2008
    Konu Sahibi : nerdennereye
  5. nerdennereye

    nerdennereye herşeyim benim Üye

    Katılım:
    2 Aralık 2008
    Mesajlar:
    1.520
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    konserve kullanırsan temizlemene gerek yokcokacimcoook
     
  6. 19 Aralık 2008
    Konu Sahibi : nerdennereye
  7. nerdennereye

    nerdennereye herşeyim benim Üye

    Katılım:
    2 Aralık 2008
    Mesajlar:
    1.520
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    bu tarifi küçük doğranmış kuş başı etlede yapabilirsiniz ama tavuklunun lezzeti bir başkaa....
     
  8. 19 Aralık 2008
    Konu Sahibi : nerdennereye
  9. melekberke

    melekberke Serseri aşığım..... Üye

    Katılım:
    15 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    1.347
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    Çok pratik bir yemek. Yapması da kolay. Hafta sonu deniycem ben. Eline sağlık.