Mantarlarınız Beyaz Kalsın

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve sifaa tarafından 30 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

    30 Ağustos 2009
    Konu Sahibi : sifaa
  1. sifaa

    sifaa Mucize Prenseslerim Pro Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    11.331
    Beğenildi:
    100
    Ödül Puanları:
    203
    Pişirdiğiniz mantarların sulu ve beyaz kalmasını istiyorsanız pişirme esnasında kapağını açık bırakabilirsiniz....
     
    Son düzenleme: 1 Eylül 2009
  2. 9 Eylül 2009
    Konu Sahibi : sifaa
  3. pembepatron

    pembepatron Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    5 Eylül 2008
    Mesajlar:
    5.809
    Beğenildi:
    53
    Ödül Puanları:
    148
    limon koyuyorum ben kararmıyor ve herkes konserve mi diye soruyor
     
  4. 10 Eylül 2009
    Konu Sahibi : sifaa
  5. parpalm

    parpalm PARPALİÇKİMİMASİMAYOROPEN Üye

    Katılım:
    9 Mart 2009
    Mesajlar:
    3.032
    Beğenildi:
    109
    Ödül Puanları:
    153
    aynen bende limon koyuyorum
     
  6. 10 Eylül 2009
    Konu Sahibi : sifaa
  7. MerveKondu

    MerveKondu Popüler Üye Üye

    Katılım:
    11 Mart 2008
    Mesajlar:
    394
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    108
    o solungaç gibi oln kısımlar mantar biraz bekledimi siyahaşıyor kararmayıda onlar yapıyor,bekletmeden kullanmakta fayda var ama limonda iyi fikir..