Mantarlı Bulgur Pilavı

Konusu 'Pilavlar' forumundadır ve srnmvi tarafından 26 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    26 Kasım 2008
    Konu Sahibi : srnmvi
  1. srnmvi

    srnmvi Aktif Üye Üye

    Katılım:
    19 Kasım 2008
    Mesajlar:
    10
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
  2. 26 Kasım 2008
    Konu Sahibi : srnmvi
  3. srnmvi

    srnmvi Aktif Üye Üye

    Katılım:
    19 Kasım 2008
    Mesajlar:
    10
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    cokacimcoook:jeyyar:Mantarlı bulgur Pilavı:
    1 su bardağı pilavlık bulgur
    1 kuru soğan
    3 domates
    1 tatlı kaşığı domates salçası
    2 sivri biber
    10 adet mantar
    2 bardak sıcak su
    Yapılışı:
    Sebzeleri minik doğrayalım.Soğanları 3/2 çay bardağı zeytinyağında 5 dk . kadar pişirelim,biber ve mantarı ekleyelim 5 dk. da karıştrarak bu şekilde pişirelim domatesi salçayı ve suyu ekleyelim,tuz ilave edelim ve bulguru da ekleyelim,Kaynayınca çok kısık ateşte bulgurlar iyice yumuşayana kadar pişirelim.Eğer suyu biterse azar azar kaynar su ekleyebilirsiniz.Bulgurun cinsine göre su çekme oranı değişebilir.
     
  4. 26 Kasım 2008
    Konu Sahibi : srnmvi
  5. Juliet

    Juliet Guest

    bulguru çok severim ama mantar yemem güzel görünüyo tşkler