Mantarlı,kremalı, körili tavuk

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 26 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    26 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.632
    Beğenildi:
    5.166
    Ödül Puanları:
    438
    tavukları küp küp doğra.mantarları piyaz şeklinde doğroğanı piyaz şeklinde doğra.bir tencereye1 yemek kaşığı margarin yada sıvıyağ koy erisin.sonra doğranılan tavukları içine koy beyezlaşıncaya kadar kavur hemen ardından doğranan mantarları ekle ve kapağını kapatıp kısık ateşte saldığı suyu çekinceye kadar pişir.suyu çekince doğranan soğanı ekle ve kavur.kavrulduktan sonra kremayı dök köriyi ve istenildiği kadar tuzu ekle.bir 5 dk kaynasın ve hazır.beğeniceğinize eminim harika bir tat.afiyet olsun.yorumlarınızı beklerim.