Mantarlı Milföy Pidesi

Konusu 'Ekmekler&Pideler' forumundadır ve Elif tarafından 21 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    21 Kasım 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.607
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    Yuvarlak fırın kabına milföy hamurlarını yerleştirin. Kenarlarından sarkan kısımları içe katlayın. Çanaklar yapıp soğuk yerde bekletin.
    Küçük bir tencerede margarini eritin, un koyup pembeleşene kadar kavurun. Mantar ve 1 bardak süt ekleyip karıştırarak kaynatın. Mantar suyunu çekmeye yakın karabiber ve tuzu da attıktan sonra ocağın altını kapatın. Mantarlı sos ılınınca içine krema, kaşar peyniri koyun. Milföy çanaklarını eşit olarak doldurun. 175 derecelik fırında hamurlar kızarana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

    kaynak:nepisirsem.com