Mantarlı Saç Kebabı

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve Elif tarafından 17 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    17 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.653
    Beğenildi:
    5.191
    Ödül Puanları:
    438
    Saça veya teflon tavaya yağı koyup eritin.
    Kuşbaşı doğranmış eti ilave ederek etler suyunu bırakıp, çekene dek kavurun.
    Kıyılmış soğanları ve havuçları etlere ilave ederek kavurmaya devam edin.
    Mantarları dörde bölerek ekleyin.
    İri halka şeklinde doğranmış sivri biberleri ekleyip, mantarlar bıraktıkları suyu çekene dek kavurun.
    Domatesleri küp küp doğrayıp tuz, karabiber ve kekiği ilave edin.
    3-4 dakika daha kavurup, üzerine hafifçe çıkacak kadar su ilave ederek kısık ateşte etler ve sebzeler yumuşayana dek pişirin.