Mantarlı Tavuk-Resimli

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve scarabe tarafından 16 Ekim 2009 başlatılmıştır.

    16 Ekim 2009
    Konu Sahibi : scarabe
  1. scarabe

    scarabe Popüler Üye Üye

    Katılım:
    22 Eylül 2008
    Mesajlar:
    229
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    108
    bildiginiz gibi deil :)))

    domatesin ve mantarlarin kabuklarini soyun.

    2 soğan
    4 sivri biber
    1 kg mantar
    1 kg kuşbaşı tavuk
    3 domates
    4 yemek kaşığı sıvıyağ
    1 su bardağı kaşar peynir
    pul biber
    karabiber
    köri
    tuz

    Soğanları ve biberleri küçük küçük doğrayıp sıvıyağda pembeleşinceye kadar pişirin.
    Tavuğu ekleyin, 5 dakika kadar tavukları da pişirin. Domatesi ve mantarı ekleyerek harlı ateşte mantar ve tavuklar pişinceye kadar pişirin.
    Daha sonra baharatları ekleyerek fırın tepsisine alın.
    Üzerine kaşar peynir ekleyerek önceden ısıtılmış fırında peynir eriyinceye kadar pişirin.
     
  2. 16 Ekim 2009
    Konu Sahibi : scarabe
  3. scarabe

    scarabe Popüler Üye Üye

    Katılım:
    22 Eylül 2008
    Mesajlar:
    229
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    108
  4. 27 Ekim 2009
    Konu Sahibi : scarabe
  5. Nelya

    Nelya NiLoVski Üye

    Katılım:
    16 Şubat 2009
    Mesajlar:
    4.773
    Beğenildi:
    7
    Ödül Puanları:
    106
    ellerine saglik canim