Mantarlı ve Kremalı Piliç

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 26 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    26 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.653
    Beğenildi:
    5.191
    Ödül Puanları:
    438
    Piliç etlerini ve mantarları yıkadıktan sonra kuşbaşı doğrayın.
    Tereyağını eriterek kuşbaşı doğranmış piliç göğüslerini altın sarısı renk alıncaya kadar çevirin.
    Mantarları ilave ederek 2 dakika daha yumuşayıncaya kadar sote edin.
    Hazırladığınız mantarlı pilice kırmızı toz biber, tuz ve kremayı ilave ederek bir taşım daha kaynatıp, ocaktan indirin.
    Hazırladığınız mantarlı pilici tabağa koyduktan sonra doğranmış dereotu, bir dal nane ve haşlanmış makarna ile sıcak olarak servis yapın